Susanne Ørum

Country

Danish text

“Go with the flow, just find your own beat”

Susanne Ørum – dansk R&B sangerinde.

Med en stemme som dufter stærkt og sødt af alt det gode fra USA, klare elementer fra det høje nord samt et drys af det spanske temperament skriver & synger Susanne sine egne passionerede og nærværende sange.

Hun havde sin debut i ’94 med den danske pigegruppe “Me – She & Her”, som vandt en grammy for “Årets nye danske navn” og havde et kæmpe hit i Danmark og Sverige med sangen “I Count the Minutes” af Diane Warren.

Som soloartist har Susanne udgivet 2 singler i England: “If It’s Cool” (Soul Street 3) og “Heavenly Haze” (Essential Soul). Hun er også featured på amerikanske rapper, Torman Jahi’s sange: “Cycles of Life” og “Wordpower Sound”.

I 2017 udgav hun på sit eget label, Vocal Corner, singlerne “Lullaby for Lou” og “Peace, Joy, Love” samt “Lige her, lige nu” (Korprojekt 2017)

Susanne har turneret med sin musik i Danmark, Sverige, New York, Philadelphia, og Seattle og 22. oktober 2018 udkommer hendes første fulde album med 9 sange. Albummet hedder GET REAT, og som optakt til atbummet udkommer der to singer, henholdsvis MASTER OF YOUR OWN SHOW den 22. august 2018 og RIGHT ELEMENT den 22. september 2018.